Παρεχόμενες υπηρεσίες

Τοποθετήσεις πλακιδίων & μαρμάρων

Αναλαμβάνω τοποθετήσεις πλακιδίων κουζίνας, μπάνιου, σαλονιού, υπνοδωματίων αλλά και σε οποιοδήποτε άλλο χώρο υπάρχει, καθώς και σε όλους τους εξωτερικούς χώρους του σπιτιού σας και σε πισίνες.

Επίσης αναλαμβάνω κάθε μερεμέτι που σχετίζεται με την τοποθέτηση των πλακιδίων στον χώρο σας.

Χρησιμοποιώ και προτείνω πάντα τα καλύτερα υλικά για την τοποθέτηση των πλακιδίων και δίνω έμφαση στην λεπτομέρεια για το καλύτερο αποτέλεσμα κάθε φορά.

Τοποθετήσεις Πλακιδίων & Μαρμάρων
top ^

Επενδύσεις Μαρμάρων & Πέτρας

Αναλαμβάνω την τοποθέτηση πέτρας & μαρμάρων, τόσο εσωτερικά όσο και εξωτερικά, για πραγματική οπτική μεταμόρφωση του χώρου σας.

Πραγματοποιώ μελέτη του χώρου που πρόκειται να επενδυθεί και αναλόγως το στυλ διακόσμησης που διαθέτει ή επιθυμείτε να του δώσετε, την αρχιτεκτονική του και το φυσικό περιβάλλον, επιλέγω και προτείνω πάντα με προσοχή τα κατάλληλα υλικά.

Με την επένδυση πέτρας αναβιώνετε το παραδοσιακό ύφος της ελληνικής κατοικίας και χαρίζετε ομορφιά και ζεστασιά στο χώρο που κατοικείται.

Επενδύσεις Πέτρας & Μαρμάρων
top ^

Μονώσεις Ταρατσών

Αναλαμβάνω μονώσεις ταρατσών αλλά και κάθε εξωτερικού χώρου του σπιτιού, της πολυκατοικίας σας ή του εξοχικού σας, που χρειάζεται προστασία από την υγρασία, τη ζέστη και το κρύο.

Η μόνωση της ταράτσας είναι σημαντικός παράγοντας οικονομίας καυσίμου στις μέρες μας. Υπολογίζεται περίπου ότι πάνω από το 60% των θερμικών απωλειών του σπιτιού μας, προέρχεται από την ταράτσα.

Παρέχω και τα δύο δημοφιλέστερα είδη θερμομονώσεων. Την Συμβατική και την Ανεστραμμένη Θερμομόνωση.

Επικοινωνήστε μαζί μου σήμερα για "Δωρεάν" εκτίμηση κόστους θερμομόνωσης του σπιτιού ή της πολυκατοικίας σας.

Μονώσεις - Θερμομονώσεις Ταρατσών
top ^